Preduzmi ideju PLANER

Preduzmi ideju planer je materijal u formi radne sveske, koji omogućava jasan i organizovan pristup analizi i realizaciji poslovnih ideja. Kao alat za transformaciju ideja u stvarnost. Planer pokriva teme kao što su analiza problema, povezivanje sa ciljnom grupom, postavljanje ciljeva i razvoj planova. Sa dovoljno prostora za beleške, crteže i inspirativne trenutke, planer takođe uključuje „To-Do“ liste koje nas  vraćaju na pravi kurs ako odlutamo.

Izvor

Inicijativa "Digitalna Srbija"

Nivo materijala

Tip materijala

Autori

Marija Janjušević

Marija Janjušević je menadžerka za marketing i komunikacije projekta Preduzmi ideju, koji sprovodi konzorcijum okupljen oko Inicijative digitalna Srbija, sa značajnim postignućima u marketingu, komunikologiji i tehnologiji. Diplomirala je komunikologiju i kroz svoju karijeru se usavršavala u prestižnim programima kao što su NextGen Woman Entrepreneurs i Start TelAviv. Marija je radila za vodeće domaće i britanske kompanije, osnovala je nekoliko startupova, od kojih je jedan nagrađen kao najbolji start-up u Srbiji čiji je osnivač žena za 2016. godinu. Takođe je autorka vodiča Uvod u digitalni marketing, čime je dodatno potvrdila svoj doprinos oblasti.

Tadej Kurepa

Tadej Kurepa je član tima Inicijative Digitalna Srbija, gde trenutno radi kao programski direktor projekta Preduzmi ideju, fokusiranog na znanje, obrazovanje i inovacije, koji se realizuje u saradnji sa USAID. Aktivno je uključen u srpski IT ekosistem kroz niz inicijativa usmerenih na digitalnu transformaciju društva i razvoj snažne, globalno konkurentne digitalne ekonomije u Srbiji. Tokom svog rada Microsoft Development Center Serbia, Tadej je bio uključen u kompleksne obrazovne inicijative, uključujući uvođenje informatike kao obaveznog predmeta u osnovnim školama. Pre toga je vodio Kulturni centar REX, gde je razvijao zajednicu nezavisne kulture, a tokom poplava u Srbiji 2014. godine, bio je zadužen za organizaciju humanitarne pomoći u okviru Fonda B92.

Preduzeti ideju znači oživeti je

Ako se slažeš da je dobra ideja nužan, ali ne i dovoljan uslov za uspeh i da je potrebno preduzeti akciju da bi ideje postale stvarnost, onda želiš da budeš u toku sa aktivnostima projekta “Preduzmi ideju”.