Vodič za startape od ideje do globalnog uspeha „Preduzmi ideju – pokreni startap“, fokusiran je na praktične korake i realizaciju, sa mnoštvo konkretnih saveta.

Od pojašnjenja pojma startap, na način da niko više nema dilemu, do odgovora na niz pitanja: Kako identifikovati problem koji rešava moja ideja? Da li tako nešto već postoji? Gde da nađem članove tima? Kako da registrujem startap i nađem prvu eksternu investiciju? – samo neka od pitanja čije će odgovore svi zainteresovani imati priliku da pronađu u Vodiču.

Svi želimo da vidimo bolji i drugačiji svet, ali samo preduzimljivi među nama veruju da ga mogu menjati. Šta ti želiš da promeniš? Šta nedostaje u tvom okruženju? Imaš dobru ideju u koju veruješ? Da li je vreme da preduzmeš tu ideju?

Ako ti je plan da svoj život držiš u svojim rukama, onda je možda preduzetništvo pravi put za tebe. Ako želiš da napraviš nešto stvarno veliko, onda je za tebe inovativno preduzetništvo. Ovaj vodič te uči kako da razviješ velike ideje i kako da na dobar način otpočneš njihovu realizaciju.

Izrada ove publikacije omogućena je uz podršku američkog naroda putem Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID). Sadržaj ove publikacije je isključivo odgovornost Inicijative „Digitalna Srbija“ i ne predstavlja nužno stavove USAID-a ili Vlade SAD.