NOVI CIKLUS PROGRAMA IDEACIJE U FEBRUARU

Ponovo su otvorene prijave za program ideacije i traju do 17. februara u ponoć. Program ideacije čine radionice za definisanje ideje za pokretanje uspešnog biznisa i početak razvoja preduzetničke karijere. Ovaj program organizuje Startit u okviru našeg projekta.

Kroz ovaj program, učesnici će imati priliku da:

  • Prošire znanja
  • Oprobaju se u definisanju svoje poslovne ideje i
  • Stvaranju digitalnih proizvoda.

Kroz predavanja i praktične radionice polaznici će učiti kako se uz minimalan utrošak vremena i novca otkrivaju problemi vredni rešavanja, kako se grade dobri proizvodi, ali i kako teče proces distribucije proizvoda do potencijalnih kupaca.

Kroz program imate mogućnost rada sa mentorima sa dugogodišnjim iskustvom u IT, biznis i marketinškoj industriji, kao i priliku da predstavite sebe i svoj tim relevantnim akterima našeg biznis ekosistema koji mogu biti vaši potencijalni partneri, korisnici i investitori.

Nakon završenog programa znaćete kako da definišete i uobličite svoju poslovnu ideju, kako da ispitate svoju poslovnu ideju na tržištu, kako da korišćenjem različitih alata olakšate svoje prve preduzetničke korake, i na koji način da prikupite novac za finansiranje svog biznisa.

Ceo program se realizuje online, preko Zoom platforme. Nakon prijave i potvrde termina za tvoj ciklus radionica, učesnici će dobiti pristupni link radionicama, kao i korisnim materijalima.

Program se sastoji od predavanja i radionica koje se dešavaju u periodu od tri vezana dana.

Prvi termin: 21.02. (18-19:30h), 22.02. (16-20h), 23.02. (16-18:30h)

Drugi termin: 24.02. (18-19:30h), 25.02. (10-14h), 26.02. (10-12:30h)

Prethodno iskustvo nije neophodno — dovoljno je da te zanima da rešiš neki izazov ili problem koji vidiš u svom okruženju.

PRIJAVE