Ove jeseni Tesla Nation, u okviru projekta Preduzmi ideju, uz podršku USAID i Inicijative Digitalna Srbija, počinje sa događajima namenjenim za promociju potencijala partnerstva između preduzetnika i profesionalaca sa razvijenih tržišta i Srbije.

Ovi događaji će imati za cilj povećanje šansi za uspeh inovativnih proizvoda iz Srbije na globalnom tržištu kroz deljenje primera dobre prakse sa razvijenih tržišta.

Prvi u nizu održaće se 29. novembra u 17 časova, Aleks Paunić, suosnivač i izvršni direktor kompanije PreCog Securities će podeliti svoje uvide na temu „Priprema srpskih startapa za širenje na američko tržište”. Na ovom događaju, prisutni će imati priliku da nauče mnogo o razvoju poslovanja u Sjedinjenim Državama, prednostima, manama, ali i svemu između.

Kome je događaj namenjen?

Ovaj događaj je namenjen domaćim preduzetnicima i osnivačima, poslovnim rukovodiocima, tehnološkim profesionalcima i startapima.

Registracija

Online događaj će se održati 29. novembra u 17 časova.

*Ovaj događaj je omogućen zahvaljujući podršci američkog naroda preko Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID). Za sadržaj ovog događaja odgovoran je Startit i ne odražava nužno stavove USAID-a ili Vlade Sjedinjenih Država.