Predstavljanje projekta bio je povod za okupljanje velikog broja stručnjaka i partnera iz različitih oblasti sa kojima smo razgovorili o potencijalima domaćeg startap ekosistema kao i prilikama za poboljšanje istog. Jedna od tema bila je i razvoj novih startapa i multidisciplinarni timovi kao ključni element za njihovo uspešno poslovanje.

Natali Delić, direktorka nadležna za strategiju i digitalizaciju u Telekom Srbija, još jednom je potvrdila značaj koju multidisciplinarnost ima, ovog puta kroz prizmu ubrzanog tehnološkog razvoja. Kako Natali kaže, pojedinac se razvija linearno dok društvo i svet rastu eksponencijalno. Kao proizvod stvara se jaz koji se može nadoknaditi jedino angažovanjem različitih perspektiva, u ovom slučaju  multidisciplinarnih timova.

Svesni da za razvijanje uspešne kompanije, nisu dovoljni samo inžinjeri ili IT stručnjaci, da su neophodni i marketing stručnjaci, pravnici, osobe sa različitim domenskim ekspertizama, kroz projekat ćemo kreirati studijske programe na različitim fakultetima, mentorske programe i brojne radionice koje će uključiti studente i mlade ljude iz različitih domena.