U ovom semestru će studenti Prirodno-matematičkog fakulteta u Kragujevcu imati priliku da pohađaju Kurs tehnološkog preduzetništva koji se realizuje u sklopu projekta Preduzmi ideju.

Počevši od 2. novembra, studenti Prirodno-matematičkog fakulteta će imati priliku da pohađaju kurs koji će im približiti koncept startapa i pružiti uvid u prosece izgradnje i plasmana tehnoloških proizvoda koje bi drugi želeli da koriste i plaćaju. Kurs tehnološkog preduzetništva u okviru projekta Preduzmi ideju realizuje Startit.

Svaki od časova moderiraće članovi Startit tima, a studenti će učiti kako se uz minimalan utrošak vremena i novca otkrivaju problemi vredni rešavanja, kako se grade dobri proizvodi, ali i kako teče proces distribucije proizvoda do potencijalnih kupaca.

Za pohađanje kursa nije neophodno da studenti poseduju predznanje iz preduzetništva i drugih oblasti, ali se od njih očekuje da u timovima kontinuirano rade na svom trenažnom startap projektu, koje će zatim timski prezentovati na kraju kursa.

Prijava


Svi zainteresovani studenti mogu da se prijave za učešće na kursu ovde, najkasnije do petka, 28. oktobra.