Tamara Papić, CEO, brend lider, suosnivačica startapa Baby FM i brend ambasador kompanije Brainwave Science, sledeća je preduzetnica koja će nam se pridružiti u epizodi serijala Preduzetničke priče.

Događaj će se održati 26. januara u 19 časova, a Tamara će govoriti o važnosti multidisciplinarnosti, najpre kod timova a potom i kod pojedinaca, i osvrnuće se na svoje bogato lično iskustvo iz različitih oblasti, od naučnoistraživačkog rada na polju senzornih tehnologija, preko rada u medijima, sve do angažovanja na razvoju karijera i startap ekosistema, i na koje načine je to iskustvo uticalo na njen karijerni put i dovelo do toga da postane suosnivačica domaćeg healthtech startapa BabyFM.

O preduzetnici

Tamara Papić je preduzetnica i istraživačica sa višegodišnjim iskustvom u korporativnom sektoru, preduzetništvu, naučnoistraživačkom radu, nevladinom sektoru, i još mnogo toga. Više od osam godina bila je glavni urednik TV serijala „Zlatna ideja“ i „Moj heroj“ koji promovišu inovacije, startap ekosisteme i preduzetništvo na Radio-Televiziji Srbije. Paralelno je uključena u projekte istraživanja tržišta i transformacije poslovanja uz podršku Brainwave Science Inc, Frontech Solutions Inc. i SWISS IPG Partners Group. Doktor je senzorskih tehnologija na Međunarodnoj postdiplomskoj školi Jožef Stefan u Ljubljani, i stipendista AD Futura fonda Republike Slovenije.

Prijave su otvorene svima, uz neophodno popunjavanje formulara na linku.

*Ovaj događaj omogućen je uz podršku američkog naroda putem Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID). Sadržaj ovog upitnika je isključivo odgovornost Startita i ne predstavlja nužno stavove USAID-a ili Vlade SAD.