Nastavljamo sa još jednom preduzetničkom pričom u organizaciji Startita kroz koje predstavljamo preduzetnike koji su svoje ideje pretvorili u uspešne poslovne poduhvate. Oni će govoriti o svojim iskustvima, kompanijama i startapima koji posluju u različitim oblastima.

Vladeta Radovanović, generalni direktor i osnivač startapa Presta, i osnivač novog startapa Klinika podeliće sa nama svoju preduzetničku priču u ponedeljak 22. novembra od 18 časova na YouTube platformi.

Vladeta Radovanović je softverski inženjer i dugogodišnji uspešni preduzetnik u domaćoj uslužnoj IT industriji, sa zadovoljnim klijentima širom sveta i više stotina softverskih projekata iza sebe. Na ovom događaju imaćemo prilike da čujemo više o njegovom proizvodu i razvojnom putu startapa Klinika, koja pruža rešenje za vođenje poslovanja klinika za akupunkturu u Americi, odnosno pruža im mogućnost da vode svoje celokupno poslovanje.

Osim toga, Vladeta će odgovoriti i na pitanje zašto se pored uspešnog uslužnog biznisa opredelio za razvoj startapa, kao i o iskustvima u sarađivanju sa američkim partnerima, što mogu biti korisni uvidi svim trenutnim i budućim preduzetnicima, koji imaju želju da pokrenu svoj startap u Srbiji, a možda i dalje. 

Kome je namenjen ovaj događaj?

Ova epizoda je namenjena osobama koje nisu celog života razmišljale o tome da uđu u preduzetničke vode, ali poseduju izraženu sposobnost za rešavanje problema, liderske sposobnosti i proaktivni pristup. Cilj događaja je da se takve osobe inspirišu i informišu o karijernim prilikama u svetu preduzetništva.

Prijava

Prijave su otvorene svima, uz neophodno popunjavanje formulara na linku.

*Ovaj događaj omogućen je uz podršku američkog naroda putem Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID). Sadržaj ovog upitnika je isključivo odgovornost Startita i ne predstavlja nužno stavove USAID-a ili Vlade SAD.