Novi ciklus Programa ideacije – Prijavite se do 16. februara u ponoć

Nakon 16 uspešnih ciklusa i 250+ polaznika, ponovo su otvorene prijave za Program ideacije. Prijavi se do 16. februara u ponoć, putem sledećeg linka: PRIJAVA. Preduzmi ideju – napravi prvi preduzetnički korak.

Program ideacije čine radionice za definisanje ideje za pokretanje uspešnog biznisa i početak razvoja preduzetničke karijere. Ovaj program organizuje Startit uz podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) i Inicijative Digitalna Srbija, i odvija se u okviru projekta Preduzmi ideju.

Kroz ovaj program, učesnici će imati priliku da:

  • Prošire znanja
  • Oprobaju se u definisanju svoje poslovne ideje i
  • Stvaranju digitalnih proizvoda.

Kroz video materijale i praktične radionice polaznici će učiti kako se uz minimalan utrošak vremena i novca otkrivaju problemi vredni rešavanja, kako se grade dobri proizvodi, ali i kako teče proces distribucije proizvoda do potencijalnih kupaca.

Kroz program imate mogućnost rada sa mentorima sa dugogodišnjim iskustvom u IT, biznis i marketinškoj industriji, koji će vam pružiti 1-1 podršku u oblikovanju vaše ideje i planiranja prvih koraka u njenoj validaciji i realizaciji.

Program je podeljen u tri segmenta:

1. Pre programa: Slušate video materijale i predavanja koja dobijate na mejl
2. Grupna radionica (uživo ili online) sa praktičnim zadacima
3. 1-1 mentorske sesije za učesnike koji uspešno prođu prva dva koraka

Deo radionica u ovom ciklusu će biti organizovan online, dok će deo biti organizovan uživo u Startit Centru Beograd (Savska 5).

Na raspolaganju su sledeći termini:

  • 20.02.2024: 16-19h (online)
  • 23.02.2024: 11-14h (uživo u Beogradu)
  • 24.02.2024: 11-14h (online)