Po prvi put u našem serijalu Preduzetničke priče ugostićemo trojicu preduzetnika – suosnivača Finspota. Jovan, Ognjen i Miljan podelili su sa nama kako je uopšte nastala ideja o rešenju koje malim i srednjim preduzećima finansiranje čini mnogo dostupnijim, kako funkcioniše njihov tim i sa kojim se izazovima suočava, ali i na šta bi posebno skrenuli pažnju budućim preduzetnicima i onima na početku preduzetničkog puta.

Jovan Milovanović je softverski inženjer. Nakon završetka osnovnih studija na Fakultetu organizacionih nauka i master studija Kvantitativnih finansija na Ekonomskom fakultetu u Beogradu. Započeo je sa radom na svom prvom preduzetničkom projektu već nakon završetka osnovnih studija.

Ognjen Kurtić je takođe softverski inženjer, masterirao na Fakultetu organizacionih nauka. Radio je u nekoliko kompanija na poziciji developera, da bi se kasnije upustio u preduzetničke vode. Trenutno je tehnički direktor u Finspotu.

Miljan Gudelj je nakon diplomiranja na univerzitetu Bokoni u Italiji, master studije ekonomije završio u Holandiji (Amsterdamu). Zajedno sa ostatkom osnivačkog tima, učetvovao je u osnivanju kompanije Between, a trenutno je na poziciji finansijskog direktora/menadžera prodaje u Finspotu.

Događaj će biti održan u sredu, 6. aprila od 19 časova na YouTube platformi. Prijave su otvorene svima, uz neophodno popunjavanje formulara na linku.