Priča o DocsCube možete čuti u sredu 17. novembra u 18 časova na YouTube platformi u organizaciji Startita.

Nastavljamo sa preduzetničkim pričama kroz koje predstavljamo preduzetnike koji su svoje ideje pretvorili u uspešne poslovne poduhvate. Oni će govoriti o svojim iskustvima, kompanijama i startapima koji posluju u različitim oblastima.

Imaćemo prilike da čujemo više o proizvodu i razvojnom putu startapa DocsCube, a suosnivači Nikola i Teon pružiće i korisne uvide u holistički pristup rada u poslovanju. Osim toga, pružiće korisne savete svim trenutnim i budućim preduzetnicima, koji imaju želju da pokrenu svoj startap u Srbiji.

Kome je namenjen ovaj događaj?

Ova epizoda je namenjena osobama koje nisu celog života razmišljale o tome da uđu u preduzetničke vode, ali poseduju izraženu sposobnost za rešavanje problema, liderske sposobnosti i proaktivni pristup. Cilj događaja je da se takve osobe inspirišu i informišu o karijernim prilikama u svetu preduzetništva.

O predavačima

Nikola i Teon imaju višegodišnje iskustvo u oblasti softverskog inženjerstva i vođenju razvojnih timova i do sada su uspešno pokrenuli niz preduzetničkih projekata u oblastima saas proizvoda i outsourcing-a. Obzirom na to da se znaju još iz školskih dana, zajednički rad na različitim projektima doveo ih je i do osnivanja DocsCube-a. 

Ceo video pogledajte u nastavku.

*Ovaj događaj omogućen je uz podršku američkog naroda putem Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID). Sadržaj ovog događaja je isključivo odgovornost Udruženja SEE ICT i ne predstavlja nužno stavove USAID-a ili Vlade SAD.