Priču o startapu Shtreber moći ćete da čujete 8. novembra u 18 časova.

Nastavljamo sa serijalom preduzetničkih priča koji smo zvanično otvorili prethodne nedelje, kada nam se pridružio Mihajlo Nikodijević iz startapa Tapni. Ispred nas je niz priča o preduzetnicima koji su svoje ideje pretvorili u uspešne poslovne poduhvate. Oni će govoriti o svojim iskustvima, kompanijama i startapima koji posluju u različitim oblastima.

Na drugom po redu događaju, 8. novembra u 18 časova, pridružiće nam se Stefanija Lukić, osnivačica startapa Shtreber.

Imaćemo priliku da čujemo šta ona razvija i na koji način je bez programerskog znanja uplivala u preduzetničke vode. Stefanija će nam reći nešto više o tome šta ju je motivisalo da razvije edukativnu platformu na kojoj danas uči 50 odsto dece iz Srbije i kako je iskoristila svoje iskustvo scenariste i producenta da kreira sadržaj za decu kroz multimedijalne formate.

Kome je namenjen ovaj događaj?

Ova epizoda je namenjena osobama koje nisu celog života razmišljale o tome da uđu u preduzetničke vode, ali poseduju izraženu sposobnost za rešavanje problema, liderske sposobnosti i proaktivni pristup. Cilj događaja je da se takve osobe inspirišu i informišu o karijernim prilikama u svetu preduzetništva.

O preduzetniku

Zbog velike želje da nastavi da kroz zanimljive formate kreira sadržaj za decu, Stefanija Lukić je posle brojnih televizijskih formata odlučila da okupi tim prijatelja i stručnjaka i napravi projekat Shtreber. Njena preduzetnička priča biće emitovana u ponedeljak, 8. novembra, sa početkom u 18 časova.

Ceo video pogledajte u nastavku:

*Ovaj događaj omogućen je uz podršku američkog naroda putem Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID). Sadržaj ovog događaja je isključivo odgovornost Udruženja SEE ICT i ne predstavlja nužno stavove USAID-a ili Vlade SAD.