Utorak, 1. februar 2022. godine rezervisan je za još jedan Tesla Nation događaj. Sa početkom u 18.30h pridružiće nam se Nenad Bjeloš, partner i suosnivač kompanija ConvertMore, Digital Dot i Movers Development.

Nenad će govoriti o različitim aspektima poslovanja u Njujorku, i dotaći će se pitanja poslovne kulture, pregovaranja, akvizicije klijenata, negovanja poslovnih odnosa, i izgradnje poverenja sa klijentima. Pored toga, osvrnuće se i na primere iz lične prakse i bogatog poslovnog iskustva na njujorškom području.

Nenad Bjeloš je stručnjak za digitalni marketing sa bogatim iskustvom iz oblasti projektnog menadžmenta i finansija. Već duži niz godina radi u Njujorku, gde je najpre radio u oblasti finansija, da bi potom prešao na poziciju Client Managera za JP Morgan Chase. Trenutno se bavi digitalnim marketingom u sklopu nekoliko kompanija koje posluju u njujorškoj oblasti, pružajući čitav spektar usluga i znanja poput formiranja i rukovođenja uspešnim SaaS timovima, implementacije modernih procesa sa ciljem maksimizovanja produktivnosti i efikasnosti, izgradnje resursa za jedinstvene i efektne usluge u domenu SaaS i digitalnog marketinga, i još mnogo toga drugog.

Registracija

Online događaj će se održati 1. februara u 18:30 časova.

*Ovaj događaj je omogućen zahvaljujući podršci američkog naroda preko Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID). Za sadržaj ovog događaja odgovoran je Startit i ne odražava nužno stavove USAID-a ili Vlade Sjedinjenih Država.