Na prethodnom predavanju je Aleks Paunić, suosnivač i izvršni direktor kompanije PreCog Security govorio o najbitnijim stvarima na koje treba obratiti pažnju nakon sklapanja ugovora, kao što je obezbeđivanje ponovljivih prihoda, fakturisanje, nabavke i mnogo toga drugog.

Na sledećem onlajn događaju, koji će biti održan 7. aprila u 17 časova, Aleks će govoriti na temu Kako maksimizovati vrednost networkinga na poslovnim događajima u Americi. Nakon serije događaja tokom kojih smo se fokusirali prvenstveno na formalno poslovno okruženje, ovaj događaj biće posvećen neformalnom biznis okruženju i poslovnim događajima izvan kancelarije. Biće reči o tome šta je prihvatljivo, a šta ne, kao i kako efektivno graditi mrežu poznanstava kada se nađete na ovakvoj vrsti proslave ili događaja.

Aleks je suosnivač i izvršni direktor kompanije PreCog Security. Svojih 15 godina iskustva u oblasti sajber bezbednosti i upravljanju distribucijom stekao je radom u kompanijama MX Logic, Intel i McAfee. Upravljao je distributivnim kanalom od 100+ miliona dolara sa globalnim distributerom Tech Data sa Floride i izgradio bezbednosnu praksu preduzeća za nacionalne i SMB preprodavce sa dodatom vrednošću (VAR). Tokom ovog perioda, Alex je radio sa rukovodiocima Fortune 100 na razvoju softvera, oblaka i SaaS platformi. Upoznao je i sarađivao sa Dejvidom O’Berijem dok su obojica radili u McAfee-u i Intelu.

Aleks je strastveni pristalica neprofitnih programa i dobio je priznanje Kluba dečaka i devojčica okruga Pinelas u Tampa Beju, na Floridi za programe digitalne bezbednosti za decu. Takođe je član mentorskog programa New Gen-Tech „Connect-IT 360“ sa Pinellas Education fondacijom u Tampa Beju na Floridi.

Registracija

Online događaj će se održati 7. aprila u 17 časova. Registracija je otvorena za sve zainteresovane putem ovog obrasca.