Šta bindžujete ove zime? Predavanja sa Splet Tech konferencije su na YouTube-u

Na YouTube kanalu Splet Tech, ove zime možete pogledati najzanimljivija predavanja sa ovogodišnje Splet tech konferencije. Obratite pažnju – određena predavanja će biti dostupna samo ograničeno vreme!

Pronađite nas na YouTube-u: Splet Tech Konferencija

Ova playlista obuhvata raznolike teme, od tehnoloških inovacija do poslovnih strategija. Imaćete uvid u najnovije trendove i inovacije od stručnjaka iz industrije.

Bez obzira na vašu oblast stručnosti, pronaći ćete nešto korisno za sebe. Predavanja su pažljivo odabrana kako bi pružila najrelevantnije informacije iz digitalnog ekosistema i inovativnog preduzetništva.

Pregledajte listu i odaberite temu za koju ste najviše zainteresovani. Ne propustite priliku za obrazovanjem i iskoristite trenutak dok su sva predavanja dostupna.

Splet konferencija se ove godine održala drugi put po redu na 9 bina u MTS Dvorani u Beogradu, kroz različite formate. Učesnici su imali priliku da se upoznaju sa svim aktuelnim temama iz oblasti gejminga, virtuelne realnosti, blokčejna, biotehnologije, veštačke inteligencije, medicine, i saznaju kako dobre ideje postaju uspešni preduzetnički poduhvati.

Konferenciju smo realizovali u okviru projekta “Preduzmi ideju”, zajedno sa „Srbija Inovira“ koji sprovodi ICT Hub, a u saradnji sa Američkom agencijom za međunarodni razvoj (USAID).