Priču o startapu IPification moći ćete da čujete 10. novembra u 18 časova.

Još jednu inspirativnu preduzetničku priču podeliće sa nama Stefan Kostić, osnivač startapa IPification.

Kao i u slučaju prethodnih priča i sada ćemo imati priliku da čujemo više o iskustvima, karijernim putevima i rezultatima uspešnih preduzetnika.Stefan Kostić, generalni direktor IPification-a , govoriće o karijernim i poslovnim iskustvima u Aziji, okupljanju IPification tima, te o poslovnim lekcijama do kojih je došao kroz rad u ovom startapu. Stefan će podeliti sa nama šta IPification razvija i na koji način su uspeli da dođu do velikih klijenata, kao što su Microsoft, T-Mobile i drugi.

Kome je namenjen ovaj događaj?

Ova epizoda je namenjena osobama koje nisu celog života razmišljale o tome da uđu u preduzetničke vode, ali poseduju izraženu sposobnost za rešavanje problema, liderske sposobnosti i proaktivni pristup. Cilj događaja je da se takve osobe inspirišu i informišu o karijernim prilikama u svetu preduzetništva.

O preduzetnik

Stefan ima više od 10 godina iskustva u fintech i telekom industriji i predvodio je razvoj poslovanja širom Azijsko-pacifičkog regiona više od 5 godina pre nego što se pridružio IPification-u. Kao CEO IPificationa, fokusiran je na globalno širenje tehnologije autentifikacije.

Svi zainteresovani koji žele da čuju priču o Stefanu i njegovom startapu se mogu prijaviti popunjavanjem formulara na ovom linku.

*Ovaj događaj omogućen je uz podršku američkog naroda putem Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID). Sadržaj ovog događaja je isključivo odgovornost Udruženja SEE ICT i ne predstavlja nužno stavove USAID-a ili Vlade SAD.