Suzan Vojčiki danas je poznata kao jedna od najmoćnijih žena u tehnološkoj industriji i kao generalni direktor platforme YouTube. Međutim, manje je poznato da karijera u tehnološkoj industriji nije bila njen prvi izbor, kao i da je njen uticaj na razvoj Google-a znatno veći nego što se na prvi pogled može učiniti.

Danas se njen rad uglavnom meri i analizira kroz trenutne krize i probleme koji opsedaju ogromnu platformu kakva je YouTube u međuvremenu postao, pa se često gube iz vida njena upornost, sposobnost prilagođavanja i smisao za predviđanje trendova zbog kojih je insajderi s pravom nazivaju jednom od najmoćnijih žena na svetu. U tom ključu, priča o njenoj karijeri može biti primer svima da nenametljivost nije uvek suprotstavljena preduzimanju rizika, ili da staloženost i posvećenost iza kulisa ne daju rezultate.

Celu priču o Suzan Vojički, koja je prešla put od jednog od prvih Googleovih zaposlenih do jedne od najmoćnijih žena na rukovodećim pozicijama, pročitajte na Startit sajtu.