Priču o startapu Tapni moći ćete da čujete 3. novembra u 18 časova.

Ove godine započinjemo niz preduzetničkih priča kroz koje ćemo predstaviti preduzetnike koji su svoje ideje pretvorili u uspešne poslovne poduhvate. Oni će govoriti o svojim iskustvima, kompanijama i startapima koji posluju u različitim oblastima.

Na ovom događaju, 3.novembra u 18 časova, pridružiće nam se Mihajlo Nikodijević, osnivač startapa Tapni.

Na ovom događaju imaćemo prilike da čujemo šta oni razvijaju i na koji način su za samo šest meseci napravili neverovatan iskorak. Mihajlo Nikodijević, osnivač ovog startapa odgovoriće na to šta je bio preduslov da dođu tu gde su danas i na koji način su za tako kratko vreme uspeli da lansiraju Tapni na internacionalnom nivou i pridobiju grupu najboljih anđela investitora na svoju stranu.

Kome je namenjen ovaj događaj?

Ova epizoda je namenjena osobama koje nisu celog života razmišljale o tome da uđu u preduzetničke vode, ali poseduju izraženu sposobnost za rešavanje problema, liderske sposobnosti i proaktivni pristup. Cilj događaja je da se takve osobe inspirišu i informišu o karijernim prilikama u svetu preduzetništva.

O preduzetniku

Mihajlo Nikodijević iz startapa Tapni ima misiju da digitalizuje vizit kartice i korisnicima omogući jednostavnu razmenu podataka. Njegova preduzetnička priča biće emitovana u sredu, 3. novembra, sa početkom u 18 časova.

Mihajlovu priču poslušajte u nastavku.

*Izrada ovog teksta omogućena je uz podršku američkog naroda putem Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID). Sadržaj ovog teksta je isključivo odgovornost Udruženja SEE ICT i ne predstavlja nužno stavove USAID-a ili Vlade SAD.