Na sledećem onlajn događaju, koji će biti održan 28. juna u 17 časovaAleks Paunić i Sem Busić će održati prezentaciju tokom koje će kroz role play predstaviti kako izgleda proces prodaje sa klijentima iz SAD-a. Aleks i Sem će kroz različite simulacije procesa prodaje, od inicijalne faze dolaska do lida, preko sklapanja dogovora pa sve do negovanja poslovnih odnosa, podeliti svoje bogato iskustvo koje su stekli dugogodišnjim radom u oblasti prodaje.

Aleks je suosnivač i izvršni direktor kompanije PreCog Security. Svojih 15 godina iskustva u oblasti sajber bezbednosti i upravljanju distribucijom stekao je radom u kompanijama MX Logic, Intel i McAfee. Upravljao je distributivnim kanalom od 100+ miliona dolara sa globalnim distributerom Tech Data sa Floride i izgradio bezbednosnu praksu preduzeća za nacionalne i SMB preprodavce sa dodatom vrednošću (VAR). 

Sem ima preko 9 godina iskustva na različitim prodajnim pozicijama, od inside sales i account executive pozicija za NBA tim Phoenix Suns, pa do biznis developmenta u Enterprise Cloud Solutions kompaniji. Od prošle godine, Sem se nalazi na poziciji direktora za bežična rešenja u kompaniji Mobilitie. 

Ovaj događaj je namenjen domaćim preduzetnicima i osnivačima, poslovnim rukovodiocima, tehnološkim profesionalcima i startapima.

Online događaj će se održati 28. juna u 17 časova. Registracija je otvorena za sve zainteresovane putem ovog obrasca.