Startit nastavlja sa radionicama za definisanje ideje za uspešan biznis i početak razvoja preduzetničke karijere. Cilj programa je da polaznicima približi koncept startapa, ali i da pruži uvid u procese izgradnje i plasmana tehnoloških proizvoda koje bi drugi želeli da koriste i plaćaju.

Kroz ovaj program, učesnici će imati priliku da prošire znanja i oprobaju se u definisanju svoje poslovne ideje i stvaranju digitalnih proizvoda. Kroz predavanja, aktivan rad na rešenjima i mentorske sesije polaznici će učiti kako se uz minimalan utrošak vremena i novca otkrivaju problemi vredni rešavanja, kako se grade dobri proizvodi, ali i kako teče proces distribucije proizvoda do potencijalnih kupaca.

Nakon pohađanja ovog programa znaćete: kako da definišete i uobličite svoju poslovnu ideju, kako da je ispitate na tržištu i kako da korišćenjem različitih alata olakšate svoje prve preduzetničke korake, ali i na koji način da prikupite novac za finansiranje svog biznisa. Imaćete priliku da steknete znanje i praktično iskustvo u razvijanju startap metodologije, mogućnost rada sa mentorima sa 10+ godina iskustva u IT, biznis i marketinškoj industriji, kao i priliku da predstavite sebe i svoj tim relevantnim akterima našeg biznis eksositema koji mogu biti vaši potencijalni partneri, korisnici i investitori.

Program će se realizovati u dva ciklusa:

Martovski ciklus – 25. do 27. marta

Aprilski ciklus – 19. do 21. aprila

Prijave su otvorene do 24. marta u 23:59. Prijavite se ovde.